Andrei Dogeanu – Guest Speaker la Shopper Marketing

Un nou speaker si-a anuntat participarea la Shopper Marketing.
Ii uram bun venit lui Andrei Dogeanu – Brand Activation Coordinator @ BrandLink.

Andrei urmeaza sa ne impartaseasca din experienta sa castigata in proiecte de field marketing, cat si o serie de tehnici de marketing practicate la interfata producator – retail – consumator.

Andrei Dogeanu s-a alaturat echipei BrandLink in urma cu 9 ani.
Pe parcursul evolutiei in agentie a ocupat pozitiile de BTL in-store Supervisor, BTL Project Manager iar in prezent coordoneaza de mai bine de 5 ani proiecte de field marketing in industrii precum FMGC, Electro-IT si Pharma. Zona sa de expertiza acopera:

– peste 300 de proiecte de field marketing precum proiecte de direct sales, demo/sampling de produs, mystery shopping, merchandising si in-store research si peste 100 de training-uri de produs si vanzari sustinute pentru echipele din proiecte.

 

Despre compania BrandLink
Divizia de Field Marketing a SmartPoint Consulting, cea mai mare agenție de comunicare independenta din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 2005 prin furnizarea de servicii de comunicare integrate (ATL/BTL/PR/Digital) catre clienti din diferite industrii. In acest moment agentia acopera prin echipa proprie 7 tari (Romania, Serbia, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina, Polonia) si are posibilitatea de a furniza servicii de comunicare si pe alte piete printr-o retea globala de agentii partenere independente.

logo-brand-link

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.