Digital Marketing

Plecand de la nevoile fiecaruia de a utiliza instrumentele online pentru cresterea propriei afaceri se vor parcurge cele mai importante platforme. La finalul workshop-ului organizat de Brand Trainers vei sti cum sa iti creezi un site simplu si rapid, sa gestionezi campaniide promovare pe Facebook si Google, cum sa faci content marketing. Descopera care este cel mai bun canal de promovare pentru afacerea ta si ce cauta consumatorii tai pe internet.

Contractarea unui furnizor pentru servicii de marketing digital presupune un buget minim de sute de Euro. De ce sa nu incepi prin a-ti insusi chiar tu cunostintele care iti vor folosi de aici inainte in promovarea propriei afaceri in on-line!

Desfasurare
Durata: 1 zi (10:00 – 15:00)
Nr. participanti: 10 – 15 persoane

Contactati-ne pentru detalii!

TRAINERS
POZA_NUMETRAINER: ANCA NACHIU, expert in comunicare de brand, cu o experienta in companii nationale si multinationale. Zona de expertiza acopera domeniile marketing, branding, media, trade marketing, comunicare de criza, PR & evenimente. Mai multe despre trainer >>
POZA_NUMEGUEST SPEAKER: IOSIF OPRESCU, Cultivator de idei la Logo Bigger si la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti. Cu ceva experienta in comunicare, dar mai important, cu entuziasm si naivitate ca putem face lumea mai frumoasa. Mai multe despre invitat >>

DESCRIERE

Acest program de training furnizeaza cunostintele fundamentale in promovarea in mediul on-line, dezvoltand lucrul cu platforme specifice si resurse gratuite (open-sources).

CUI SE ADRESEAZA

Programul Brand Trainers se adreseaza atat freelancer-ilor cat si celor care au nevoie sa isi construiasca un profil profesional sau personal in mediul on-line, indiferent de domeniul de activitate. Totodata, ofera o baza specialistilor care lucreaza intr-un departament de marketing si care au nevoie sa isi consolideze cunostintele in zona on-line.

OBIECTIVE

Programul isi propune sa asigure cunostintele necesare participantilor, astfel incat:

 • Sa isi construiasca un mix de comunicare eficient in mediul online in functie de publicul tinta caruia i se adreseaza.
 • Sa lucreze cu platformele WordPress, Facebook, Linked-In, GoogleAdwords, pornind de la creearea unei pagini pana la generare de continut si activarea de campanii digitale.
 • Sa realizeze un plan editorial, cu declinare pe canale on-line media, in functie de audienta vizata.
 • Sa acceseze resurse pentru continut, publicare si stocare (imagini, grafica, video).
 • Sa isi plaseze anuturi pe platformele de tip eveniment.
 • Sa isi monitorizeze prezenta in mediul online si sa isi creasca pozitia in clasamentul cautarilor Google prin actiuni SEO.
 • Sa isi consolideze o imagine pozitiva, aliniata obiectivelor stabilite.

PROGRAMUL INCLUDE

 • Cele mai importante platforme digitale si specificul acestora.
 • Construirea vizibilitatii online
 • Ce sunt adserverele. Formate specifice de promovare: display ads, sponsored ads, content & PR digital. Retargeting.
 • Monitorizare in mediul online: trafic, leads, afisari, clickuri, conversie, engagement.
 • Managementul reputatiei in on-line.
 • Simulari practice.

FORMATUL PROGRAMULUI

Workshop – Dezvoltarea cunostintelor fundamentale in digital marketing.

Aplicatie practica –  Configurarea unei campanii, construirea unui landing page si activarea unei campanii pe Facebook sau Google Adwords.

INSCRIERE
 • Acest workshop este deschis oricarui participant (18+), indiferent de nivelul de studii sau profesie.
 • Detalii puteti obtine la telefon: 0724 540 909

Sunteti interesati sa primiti mai multe detalii privind structura programului si o simulare de oferta adaptata cerintelor companiei?

Contactati-ne pentru detalii!

Acest workshop este organizat cu sprijinul:

LOGO logo biggerLogo 4WORK web