Noutati

Fresh Colour – Finisaje cu stil

Fresh Colour, brandul finisajelor cu stil pentru casa, captiveaza atat prin calitatea produselor cat si prin solutiile de marketare online si de livrare la consumatorul final.

In nuante inspirate din natura, pasteluri sau culori tari, ceramica Fresh Colour iti va transforma casa intr-un spatiu cu personalitate, primitor si relaxant. Gamele Fresh Colour de gresie si faianta iti ofera posibilitatea de a alege dintre sute de sortimente si colectii variate de modele geometrice, culori si texturi. Iar mozaicul, cel mai utilizat material pentru placarea piscinelor si a bailor, te va surprinde prin varietatea materilalelor: sticla, inox, kristal, pluta si piatra naturala.

Restaurant O’gradá București

Strategia de comunicare în Social Media a Restaurantului O’grada gravitează în jurul conceptului de rafinament culinar și eleganță în domeniul ospitalității.

Aflandu-ne in vizita la Restaurant O’grada, am descoperit un spatiu deosebit de elegant, prevazut cu o terasa verde de bambus si deschidere catre Arcul de Triumf.  Salonul Interior este pus la punct pana la ultimul detaliu iar preparatele alese din bucataria internationala constituie un adevarat regal al simturilor. Toate acestea si, in plus, acel „je ne sais quoi”,  te vor face sa revii ori de cate ori vei cauta unicitatea locatiei si o servire ireprosabila.

Antrenament Minte & Corp

#CafeneauaVirtuala îți aduce formatul întâlnirilor live, Brand Trainers, cu specialiști din diferite domenii, care prezintă comunității soluții testate și validate.

Din Marea Britanie, avem noi prieteni! Joi, pe 7 mai, vom explora noi perspective despre adaptarea la un nou spațiu socio-cultural,

Promovarea Evenimentelor in Social Media

Te invitam pe 15 noiembrie sa continuam proiectele din zona managementului de eveniment si sa descoperim impreuna care este cel mai bun canal de promovare pentru actiunea ta.

Plecand de la nevoile fiecaruia de a se folosi de instrumentele digital marketing, la final vei sti sa iti creezi un plan simplu si rapid, sa configurezi campanii de promovare in social media si sa faci content marketing.

Organizarea Evenimentelor

Organizarea unei lansari de produs, a unei caravane promotionale sau a unui eveniment aniversar, presupune abilitati de coorodonare a elementelelor specifice, ce vor determina gradul de succes pentru un astfel de proiect. Evenimentele de marketing reprezinta un instrument important in mixul comunicarii, utilizat in scopul transmiterii unui mesaj referior la o corporatie, o marca sau un produs.

Sloutii de ticketing pentru managementul evenimentelor

Joi, 14 iunie,  vom avea ca invitat special la Hub – un reprezentant al platformei OVEIT.com, o sloutie de ticketing pentru managementul evenimentelor. Echipa Oveit a luat startul pe plan local in 2015, iar ulterior s-a extins in Europa si in Statele Unite.

Pe 14 iunie ne revedem la Hub!

BRAND TRAINERS si SMART Suport Hub organizeaza seminarul pe tema Promovarea evenimentelor in social media, joi 14 iunie, ora 18:00

Cu aceasta ocazie, Brand Trainers lanseaza o noua serie de workshopuri de dezvoltare a competentelor pe segmentul branding si comunicare de marketing.

Promovarea Evenimentelor in Social Media

Pe 4 aprilie ai acces la Smart Suport Hub!

Brand Trainers și Smart Suport Hub te invita la seminarul demonstrativ Promovarea evenimentelor in social media.

In cadrul programului vom analiza modalitati de maximizare a profitabilitatii evenimentelor prin cresterea ratei de participare, utilizand cele mai eficiente canale de comunicare in social media.