Antrenament Minte & Corp

#CafeneauaVirtuala îți aduce formatul întâlnirilor live, Brand Trainers, cu specialiști din diferite domenii, care prezintă comunității soluții testate și validate.

Din Marea Britanie, avem noi prieteni! Joi, pe 7 mai, vom explora noi perspective despre adaptarea la un nou spațiu socio-cultural, odată cu mutarea intr-o țară straină, dar și despre descoperirea de noi obiceiuri benefice pe timp de izolare.

Nu în ultimul rând, vom afla ce rol a jucat online-ul în toată această perioadă pentru invitații noștri. Așa cum spune Ionuț Sava, antrenor de finess , „Izolarea nu este o scuză să nu lucrăm cu fizicul nostru. Obiectivele pe care ni le-am propus pot fi atinse și acum, stând acasă, cu un pic de mobilizare.”

DESPRE IONUȚ SAVA
Ionuț Sava, este instructor de fitness certificat și totodată consilier nutiționist. A urmat cursurile Premier Training și este într-un proces continuu de dezvoltare pe plan personal. În prezent, Ionuț lucrează ca antrenor de fitness în UK, la ISFitness. Ionuț ne va împărtăși câteva sfaturi despre cum să ne menținem în formă, prin excercitiu fizic și o alimentație corectă.

ALȚI INVITAȚI
Vor fi prezenți și alti prieteni invitați, cu preocupări din zona culturii și dezvoltării personale, alături de care vom discuta despre cărțile și evenimentele din online, care au deschis noi orizonturi și totodată au facut ca această perioadă să treacă mai ușor.

DESPRE CAFENEAUA VIRTUALĂ BRAND TRAINERS
În timpuri mai puțin obișnuite, am creat pentru voi programul de evenimente online Cafeneaua Virtuală, un spațiu sigur, unde ne putem întâlni și împărtăși sfaturi utile. Acest program se aliniază misiunii Brand Trainers, de a ajuta antreprenorii și specialiștii angajați să-și construiasca amprenta digitală prin mutarea brandului din offline in online. Going digital? Yes, we do!

Facilitator Anca Nachiu, membru fondator Brand Trainers, specialist in campanii de marketing, branding si comunicare vizuală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.