Fresh Colour – Finisaje cu stil

Fresh Colour, brandul finisajelor cu stil pentru casa, captiveaza atat prin calitatea produselor cat si prin solutiile de marketare online si de livrare la consumatorul final.

In nuante inspirate din natura, pasteluri sau culori tari, ceramica Fresh Colour iti va transforma casa intr-un spatiu cu personalitate, primitor si relaxant. Gamele Fresh Colour de gresie si faianta iti ofera posibilitatea de a alege dintre sute de sortimente si colectii variate de modele geometrice, culori si texturi. Iar mozaicul, cel mai utilizat material pentru placarea piscinelor si a bailor, te va surprinde prin varietatea materilalelor: sticla, inox, kristal, pluta si piatra naturala.

Obiectele sanitare de lux si mobilierul de baie vin sa completeze oferta Fresh Colour, astfel incat la o singura comanda sa poti primi tot ce ai nevoie pentru renovarea casei tale, fara sa ripisesti energie si timp, atat de pretioase in ziua de azi.

Orice alegi de la Fresh Colour, produsele vor ajunge la tine in 48 de ore de la comanda, in orasele mari, si intre 3 si 5 zile, in localitati mai mici, izolate.

Un alt argument care te-ar putea convinge sa vizitezi website-ul sau showroomul din Bucuresti il reprezinta vanzarile personalizate si consilierea in privinta suprafetei de amenajat. Si nu in ultimul rand, echipa Fresh Colour realizeaza adesea deplasari la fabricile producatorilor din alte tari ale lumii, pentru a se asigura de calitatea produselor, stocuri si preturi competitive pe piata de profil din Romania.

Strategia de comunicare in Social Media a fost implementata de catre echipa Brand Trainers.

Aflati mai multe despre universul ceramicii pentru finisaje de interior si exterior.

www.freshcolour.ro I contact@freshcolour.ro I Telefon: 0770.893.329

www.facebook.com/freshcolour.ro I www.instagram.com/freshcolour.ro

Showroom Fresh Colour: Bucuresti, Sos Mihai Bravu, 203, sector 2