Restaurant O’gradá București

Strategia de comunicare în Social Media a Restaurantului O’grada gravitează în jurul conceptului de rafinament culinar și eleganță în domeniul ospitalității.

Aflandu-ne in vizita la Restaurant O’grada, am descoperit un spatiu deosebit de elegant, prevazut cu o terasa verde de bambus si deschidere catre Arcul de Triumf.  Salonul Interior este pus la punct pana la ultimul detaliu iar preparatele alese din bucataria internationala constituie un adevarat regal al simturilor. Toate acestea si, in plus, acel „je ne sais quoi”,  te vor face sa revii ori de cate ori vei cauta unicitatea locatiei si o servire ireprosabila.

Restaurantul O’gradá este locul de care te vei indragosti iremediabil!

Restaurantul O’gradá a reusit sa se impuna pe harta bunului gust din Bucuresti, iar o cina la O’gradá iti va garanta o calatorie culinara senzoriala, indiferent ce vei alege din meniu. Aflat chiar in inima Bucurestiului, intr-un loc iconic al Micului Paris – Piata Arcul de Triumf, Restaurant O’grada este gata sa te intampine cu mancare rafinata si atmosfera unei oaze de relaxare urbana, la umbra a sute de plante ornamentale verzi ce insufletesc intreg decorul. Inca de la inceput.

Fiecare vizita se transforma intr-o amintire pretioasa… Fotografii de neuitat, amintiri pastrate in suflet, te imbie sa treci pragul acestei minutate locatii din nou si din nou si din nou.

  • La lansarea proiectului de comunicare in Social Media a luat parte cu drag si echipa Brand Trainers.
  • Photo credits : Sonia Fotograf

Aflati mai multe despre Restaurant Ograda Bucuresti: RESTAURANT O’gradá I Program: 10:00-24:00 h I tel: 0729 090 908 I Adresa: Str Alexandru Constantinescu 75, sector 1, Bucuresti (chiar langa Arcul de Triumf ) I http://www.restaurantograda.ro