Wellbeing

Imaginatie, energie, creativitate!

Consultantii nostri au selectat cele mai noi concepte de programe corporate well-being, pentru cresterea dinamicii echipei si rezolvarea problemelor intr-un mod creativ.
Atelierele se pot desfasura atat la sediul companiei, cat si in locatii tematice si beneficiaza de indrumarea unor practicieni de succes.

Daca vreti sa descoperiti toate atelierele pe care le puteți rezerva, contactati-ne la telefon 072 454 0909 sau pe email: contact@brandtrainers.ro

Atelier Pictura Brand Trainers

PICTURA si MODELAJ

Creezi și dai viață ideilor, prin tehnici specifice acuarelei, culorilor acrilice sau modelajului, sub indrumarea unui artist plastic experimentat.

Creativitate Brand Trainers

IMPRO si CREATIVITATE

Jocul de rol si improvizatia ne vor ajuta sa invingem automatismele si sa generam noi idei, intr-un mod antrenant și distractiv.

Personal Branding workshop Brand Trainers

PERSONAL BRANDING

Pune-ti in valoare potențialul, prin jocuri interactive referitoare la managementul percepțiilor și stabilirea de obiective SMART.

Stil Vestimentar Brand Trainers

STIL si VESTIMENTATIE

Comunicare prin vestimentație. Istoria costumului și personalitati care si-au adus contributia de-a lungul timpului. Codul vestimentar al companiei.


Sunteti interesati sa primiti mai multe detalii privind structura programelor si formularea unei oferte, adaptata cerintelor companiei?

Contactati-ne pentru detalii!