Professional Branding

Managementul carierei profesionale

Prin programelele Brand Trainers urmarim punerea in valoare a talentului uman din cadrul organizatiei. Professional Branding constituie cadrul perfect de stimulare a increderii reciproce, printr-un proces ce are la baza identificarea potentialului si dezvoltarea laturii profesionale a angajatilor.

In era revolutiei tehnologice este necesar sa ne adaptam noilor paradigme care influenteaza stilul de viata si comportamentele sociale, pentru a deveni mai competitivi si a facilita accesul inovatiei in cadrul organizatiei, printr-o dezvoltare armonioasa a oamenilor cu care lucram zi de zi.

Descriere

In cadrul workshopurilor vom lucra individual sau in echipa prin exercitii interactive referitoare la managementul perceptiilor și gestionarea asteptarilor celor cu care angajatul relationeaza zilnic, cat stabilirea de obiective SMART.

Programul Professional Branding, reprezinta totodata un instrument valoros de consiliere si ghidaj si pentru candidatii care urmaresc independent dezvoltarea propriei cariere profesionale.

Sunteti interesati sa primiti mai multe detalii privind structura programului si formularea unei oferte, adaptata cerintelor companiei?
Contactati-ne pentru detalii!