Ana Maria Lungu

anamarialungu_guestspeaker

ANA MARIA LUNGU – creatoare a brandului Aryanna Karen, va fi alaturi de noi la atelierul Personal Branding, in calitate de Guest Speaker. O prezenta inspirationala si antreprenor de succes, Ana Maria ne va impartasi din secretele unui cod vestimentar adecvat diferitelor ocazii de peste zi, dar mai mult decat atat, ne va impartasi din experienta sa in administrarea unei afaceri aflate pe un trend ascendent.
Ana Maria Lungu este un designer roman specializat in rochii de mireasa si tinute pentru ocazii speciale, cu o experienta de 11 ani in domeniu . Pasionata de arta, istoria costumului,  comunicare si psihologie, a studiat indeaproape manifestarea nevoilor de comunicare prin vestimentatie .

In 2014, a lansat propriul brand specializat in vestimentatia de ceremonie, Aryanna Karen.

Atentia fata de nevoile clientilor si abordarea designului in concordanta cu aceastea, au contribuit la dezvoltarea spectaculoasa a brandului, astfel ca, in doi ani de la lansarea acestuia, ocupa unul dintre primele trei locuri in topul furnizorilor de rochii de mireasa din Romania .
Brandul se adreseaza oamenilor cu venituri medii, intelegand dorinta femeilor de a purta o rochie spectaculoasa cu alura de haute couture dar care sa se incadreze intr-un buget rezonabil.
Rochiile de mireasa si de seara sunt comercializate prin show-room-ul propriu din Bucuresti dar si prin reteaua de distributie cu reprezentanti in Bacau, Sibiu, Targu Mures si Baia Mare.