Cafeneaua Virtuala

Te invitam la o discutie despre noua realitate in care traim, muncim si socializam zi de zi, despre cum ne afecteaza modul viata si ce solutii avem la indemana pentru o adaptare rapida. Cat de bine suntem acomodati cu mediul online pentru a face fata noilor reguli de distantare sociala?

Fiecare experienta impartasita de voi poate fi o solutie concreta la provocarile noastre de zi cu zi. Situatia actuala de criza nu inseamna neaparat sa renuntam la activitatile pe care ni le dorim sau ca nu putem fi aproape de prietenii nostri. Doar ca acum o facem intr-un mod diferit.

Astfel, am creat pentru voi Cafeneaua Virtuala, un spatiu sigur, unde ne putem intalni periodic pentru a impartasi sfaturi utile. Are we going digital? Yes, we do!

Prima noastra intalnire virtuala s-a desfasurat pe 24 martie, in urma careia au rezultat cateva materiale pe care le poti urmari acum pe canalul youtube Brand Trainers.

  • Colaps economic sau oportunitati? Adrian Maximilian ne-a dezvaluit din experienta lui in domeniul vanzarilor online a materialelor de constructii: „Din momentul in care s-a declarat starea de urgenta si lumea a inceput sa lucreze de acasa, telefoanele nu au incetat sa sune. Si nu numai atat, ci au inceput sa curga comenzile in avans, pe sume mari. (…) Suntem antrenati sa ne fie greu, sa gasim solutii. Va trebui sa ne intoarcem la lucrurile normale si de bun simt. Vom redescoperi valoarea locului de munca, a familiei si a ceea ce este important pentru fiecare dintre noi. Vom putea face fata greutatilor si ne vom descurca.” Adrian a lansat propriul sau canal YouTube, „Jurnalul unui neprofesionist, sau cum sa te distrezi facand chestii.” Puteti accesa video-blogul lui Adrian pe linkul https://www.youtube.com/channel/UCSRVQBO02wMUGbRqMfY6pjg
  • Roxana Petrescu ne impartaseste experienta sa de lucru in cadrul Asociatiei Femeilor Universitare din Europa, despre cum membrele asociatiei folosesc uneltele online in organizarea activitatii la distanta si modul in care doamnele s-au mobilizat in urma efectelor crizei generate de coronavirus. „De anul acesta ne gandim serios la un plan de back-up, avand in vedere restrictiile la calatorie. Este foarte posibil sa folosim pentru prima oara votul electronic, la distanta.”
  • Am vorbit si despre “Hai sa lucram acum de acasa cu toti!”, reticenta angajatorilor si realitatea ca de acasa muncesti de doua ori mai mult, despre noi obiceiuri in online si acceptarea faptului ca nu suntem detinatorii adevarului absolut.

Te asteptam la editia urmatoare a Cafenelei Virtuale Brand Trainers!

Facilitator – Anca Nachiu ; Co-Host – Roxana Petrescu, Adrian Maximilian, Mona Monarte.